Connect with us

Servicii

Documentatii tehnice de urbanism Gorj

Documentatii tehnice de urbanism Gorj

Toate documentele specifice domeniului urbanistic au roluri bine determinate si sunt explicite. Au rolul de a conecta planuri cu planuri, pe niveluri diferite, pentru ca locatia din Gorj sa isi pastreze standardele indiferent de registru. Solicita ajutorul nostru pentru a te descurca mai usor prin acest hatis al actelor!

Documentatie tehnica de urbanism pentru realizarea PUD Gorj (Plan Urbanistic de Detaliu Gorj)
Aceasta documentatie este necesara atunci cand anumite proprietati ale amplasamentului tau, precum si investitia propusa de tine difera de prevederile Regulamentului Local de Urbanism.

Documentatia facuta de noi va primi cu siguranta avizul Comisiei Tehnice a Primariei sau Comisiei Tehnice de Urbanism a Consiliului Judetean Gorj, precum si aprobarea Consiliului Local al localitatii in cauza, asadar poti sa ai certitudinea ca documentatiile tehnice de urbanism pentru realizarea PUD este pe maini bune.

Documentatie tehnica de urbanism pentru realizarea PUZ Gorj(Plan Urbanistic Zonal Gorj)
Un Plan Urbanistic Zonal expune intentia modificarii modului de dezvoltare urbanistica a unei zone din Gorj, si o coreleaza cu prevederile Planului Urbanistic General (PUG) al localitatii, peste care nu se poate trece niciodata.

Fara PUZ nu poti realiza investitiile la care te-ai gandit, fie ca implica introducerea unui teren din extravilan in intravilan, fie ca pur si simplu nu ai PUZ efectuat anterior, ramas mostenire in vreun fel. Detinem cunostinte de specialitate si capacitati operationale pentru a intocmi documentatia tehnica intr-un mod in care primeste avizele necesare realizarii PUZ-ului.

Studii de oportunitate premergatoare intocmirii PUZ Gorj
Punctul de vedere al reprezentantilor Primariei localitatii in care activezi trebuie corelat cu PUZ-ul pe care il efectuezi, iar acest lucru se face prin realizarea de studii de oportunitate, inainte de toate.

Specialistii nostri in urbanism redacteaza un memoriu tehnic explicativ, ilustreaza un plan de incadrare in zona continand diferite elemente specifice (aliniament, regim de inaltime, indicatori urbanistici precum dotari de interes si capacitati de transport etc.).

La acestea vor fi adaugate planul parcelar si avizul primariei, precum si punctul de vedere al primarului la studiul infatisat acestuia. Studiile de oportunitate reprezinta plasa de siguranta care iti permite sa continui nestingherit in demersul tau.

Documentatii tehnice de avizare PUD sau PUZ Gorj
Avizarea unui plan urbanistic, fie de detaliu, fie zonal, are ca prim pas obtinerea unei Hotarari favorabile a Consiliului Local. Pe baza acestei Hotarari se emit si se ataseaza doua anexe: una care infatiseaza un aviz si alta care infatiseaza plansa de situatie.

Noi consideram aceste lucruri o rutina si de aceea dorim sa preluam acesti pasi, pentru a ii duce la un bun sfarsit cat mai repede. Scopul principal este sa demarezi realizarea PUD-ului sau PUZ-ului in momente favorabile tie si de aceea obtinem documentatiile care duc intr-un final la elaborarea altei documentatii, din fericire fiind vorba de cea de avizare. Cu toate avizele la purtator, proiectul poate incepe cu succes!

Contacteaza-ne pentru a incepe colaborarea prin completarea formularului de mai jos:

Servicii

Proiecte de consolidare, extindere, reconversie a constructiilor existente in Bucuresti

Proiecte de consolidare, extindere, reconversie a constructiilor existente in Bucuresti

La Constructii Amenajari, expertii te ajuta sa privesti orice cladire dintr-o alta perspectiva. Te ajuta sa consolidezi, sa extinzi, sa reconversezi o structura a unei cladiri si, in final, sa ii dai o cu totul alta infatisare.

Proiecte de consolidare a cladirilor din Bucuresti
Este un serviciu pus la dispozitia tuturor persoanelor sau investitorilor care vor sa imbunatateasca structura de rezistenta a unei cladiri din Bucuresti. Astfel, specialistii vor interveni si vor raspunde clar la nevoile de siguranta pe care o cladire ar trebui sa le aiba.

Consolidarea unei case vechi sau consolidarea unei constructii istorice din Bucuresti, spre exemplu, este un demers delicat, deoarece trebuie atentie mare la structura de rezistenta deja existenta a cladirii. Este foarte probabil ca aceasta sa fie afectata de avarii si de trecerea anilor.

Se face o analiza amanuntita, realizata prin diferite metode intreprinse de echipa: probe care sa releve starea materialelor, studii asupra proiectului de arhitectura si proiectului initial, o analiza avariilor si a fundatiei etc. Dupa ce se face aceasta analiza amanuntita, expertii vor propune doua solutii de intarire a structurii, in vederea prevenirii accidentelor seismice.

Proiecte de extindere a constructiilor din Bucuresti
Cu Constructii Amenajari ai posibilitatea sa iti extinzi fiecare constructie din Bucuresti. Poti sa acoperi o zona exterioara, poti adauga inca o camera la proiectul deja avut, poti etaja sau mansarda o cladire sau, pur si simplu, poti decomanda camerele din apartament. Expertii vor intocmi, pas cu pas, proiectele de extindere a constructiilor, astfel incat fiecare cladirea sa fie mai spatioasa si mai luminoasa, conform nevoilor tale.

Proiectele de reconversie Bucuresti
In privinta proiectele de reconversie, Constructii Amenajari propune solutii fezabile de refacere utilitara a unei constructii vechi sau nefolosite din Bucuresti. Astfel, expertii si arhitectii, in egala masura, vor pune bazele unui nou proiect modificat si adaptat activatilor intreprinderii.

Contacteaza-ne pentru a incepe colaborarea prin completarea formularului de mai jos:

Continue Reading

Servicii

Consultanta Privind Achizitia de Terenuri si Cladiri in Teleorman

Consultanta Privind Achizitia de Terenuri si Cladiri in Teleorman

Daca planuiti sa achizitionati un teren sau un imobil in Teleorman trebuie, inainte de toate, sa va puneti in tema cu toate informatiile si reglementarile ce tin de urbanism, cu criteriile in functie de care se stabileste pretul acestuia, pentru ca achizitia sa fie una corecta, precum si cu situatia juridica si tehnica a terenului sau imobilului in cauza. Cea mai simpla si sigura modalitate de a strange si a intelege toate aceste informatii, pentru a face o investitie inteligenta, este cu ajutorul unei echipe de consultanta privind evaluarea si achizitia de terenuri si imobile Teleorman.

Consultanta privind achizitia unui teren in Teleorman, in vederea realizarii unei investitii
Unul dintre cei mai importanti pasi in construirea unui imobil in Teleormaneste etapa de achizitie terenuri. Indiferent de scopul utilizarii acestuia, fie ca pe el se va construi o casa unifamiliala, fie un bloc, un hotel sau un alt tip de imobil, terenul este deosebit de important. De fapt, alegerea acestuia este facuta, de cele mai multe ori, in functie de scopul in care va fi folosit, pozitia si dimensiunea terenului fiind caracteristici de baza.

Daca nu sunteti neaparat un cunoscator al pietei imobiliare din Teleorman, pentru a va feri de mirajul dezinformarii, puteti apela, cu incredere, la ajutorul nostru. Noi vom fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului achizitiei.

Consultanta privind achizitia unui imobil existent in Teleorman
Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de consultanta privind achizitia unui imobil existent in Teleorman. Inainte de a cumpara un imobil in Teleorman, este absolut necesar sa luati in calcul o multime de factori si sa efectuati o intreaga serie de analize atat privind calitatea cladirii, cat si actele si pasii legislativi pe care v-a trebui sa ii urmati pentru a intra in posesia imobilului.

Consultanta privind evaluarea calitatii unui imobil existent in Teleorman
Anul executiei si starea structurii sunt, de pilda, doua dintre cele mai importante informatii. Va vom ajuta, de asemenea, sa aflati totul despre sistemul constructiv si despre materialele puse in opera.

In ceea ce priveste birocratia, vom veni in ajutorul dumneavoastra cu consultanta in obtinerea documentelor tehnice de specialitate care atesta realizarea investitiei: cartea tehnica, proiectul de executie, procese verbale din perioada executiei, certificate de calitate pentru materialele folosite s.a. – documente oficiale direct de la autoritatile din Teleorman.

Consultanta privind investitii pe piata imobiliara din Teleorman
Echipa noastra va ofera servicii de consultanta privind investitii pe piata imobiliara din Teleorman. Pentru achizitie terenuri, evaluare imobil, pentru a afla cat costa o evaluare imobiliara ne puteti contacta prin completarea formularului de mai jos.

Continue Reading

Servicii

Proiecte de consolidare, extindere, reconversie a constructiilor existente in Giurgiu

Proiecte de consolidare, extindere, reconversie a constructiilor existente in Giurgiu

La Constructii Amenajari, expertii te ajuta sa privesti orice cladire dintr-o alta perspectiva. Te ajuta sa consolidezi, sa extinzi, sa reconversezi o structura a unei cladiri si, in final, sa ii dai o cu totul alta infatisare.

Proiecte de consolidare a cladirilor din Giurgiu
Este un serviciu pus la dispozitia tuturor persoanelor sau investitorilor care vor sa imbunatateasca structura de rezistenta a unei cladiri din Giurgiu. Astfel, specialistii vor interveni si vor raspunde clar la nevoile de siguranta pe care o cladire ar trebui sa le aiba.

Consolidarea unei case vechi sau consolidarea unei constructii istorice din Giurgiu, spre exemplu, este un demers delicat, deoarece trebuie atentie mare la structura de rezistenta deja existenta a cladirii. Este foarte probabil ca aceasta sa fie afectata de avarii si de trecerea anilor.

Se face o analiza amanuntita, realizata prin diferite metode intreprinse de echipa: probe care sa releve starea materialelor, studii asupra proiectului de arhitectura si proiectului initial, o analiza avariilor si a fundatiei etc. Dupa ce se face aceasta analiza amanuntita, expertii vor propune doua solutii de intarire a structurii, in vederea prevenirii accidentelor seismice.

Proiecte de extindere a constructiilor din Giurgiu
Cu Constructii Amenajari ai posibilitatea sa iti extinzi fiecare constructie din Giurgiu. Poti sa acoperi o zona exterioara, poti adauga inca o camera la proiectul deja avut, poti etaja sau mansarda o cladire sau, pur si simplu, poti decomanda camerele din apartament. Expertii vor intocmi, pas cu pas, proiectele de extindere a constructiilor, astfel incat fiecare cladirea sa fie mai spatioasa si mai luminoasa, conform nevoilor tale.

Proiectele de reconversie Giurgiu
In privinta proiectele de reconversie, Constructii Amenajari propune solutii fezabile de refacere utilitara a unei constructii vechi sau nefolosite din Giurgiu. Astfel, expertii si arhitectii, in egala masura, vor pune bazele unui nou proiect modificat si adaptat activatilor intreprinderii.

Contacteaza-ne pentru a incepe colaborarea prin completarea formularului de mai jos:

Continue Reading

Firme Recomandate

Centrale Peleti

Telefon: 0735 240 276

Asfaltari Bucuresti

Telefon: 0753 339 462

Pepiniera Tuia

Telefon: 0724 746 148

Agenție web design și optimizare SEO, oferim soluții personalizate orientate către nevoile clientului: realizam site web de prezentare, magazin online, promovam afacerea online, oferim consultanta de specialitate

Recomandari Case Gradini