Connect with us

Colaborare

CaseGradini.com este un loc unde oameni si firme vin sa caute sau sa ofere servicii si produse pentru casa si gradina, daca ai o afacere in domeniu si esti inregistrat ca II, PFA, SRL sau SA – trimite-ne cererea ta de colaborare aici.


Colaborare Constructii

CaseGradini.com colaboreaza cu firme de constructii din toate judetele tarii si din Bucuresti, prezinta oferta lor persoanelor si firmelor interesate, aduce mai multa vizibilitate firmei tale de constructii, promoveaza serviciile de constructii intr-un mod revolutionar. Alatura-te cu oferta de constructii chiar acum:

 • Colaborare Constructii Romania – 1000 lei/an
 • Colaborare Constructii Bucuresti – 500 lei/an
 • Colaborare Constructii Ilfov – 400 lei/an
 • Colaborare Constructii Provincie – 300 lei/an

In functie de abonamentul ales, beneficiezi de promovarea ofertelor tale de constructii in zona specificata, pe o perioada de 1 an de zile. Toate cererile de oferta pentru constructii din zona aleasa iti vor sosi in mod automat. Mai mult, toate abonamentele beneficiaza de promovare puternica in social media ceea ce va duce la o crestere a vizibilitatii si autoritatii afacerii tale in domeniul constructiilor. Click aici pentru inscriere ca partener.


Colaborare Amenajari Interioare

CaseGradini.com colaboreaza cu firme de amenajari interioare din toate judetele tarii si din Bucuresti, prezinta oferta lor persoanelor si firmelor interesate, aduce mai multa vizibilitate firmei tale de amenajari interioare, promoveaza serviciile de amenajari interioare intr-un mod revolutionar. Alatura-te cu oferta de amenajari interioare chiar acum:

 • Colaborare Amenajari Interioare Romania – 1000 lei/an
 • Colaborare Amenajari Interioare Bucuresti – 500 lei/an
 • Colaborare Amenajari Interioare Ilfov – 400 lei/an
 • Colaborare Amenajari Interioare Provincie – 300 lei/an

In functie de abonamentul ales, beneficiezi de promovarea ofertelor tale de amenajari interioare in zona specificata, pe o perioada de 1 an de zile. Toate cererile de oferta pentru amenajari interioare din zona aleasa iti vor sosi in mod automat. Mai mult, toate abonamentele beneficiaza de promovare puternica in social media ceea ce va duce la o crestere a vizibilitatii si autoritatii afacerii tale in domeniul amenajarilor interioare. Click aici pentru inscriere ca partener.


Colaborare Amenajari Exterioare

CaseGradini.com colaboreaza cu firme de amenajari exterioare din toate judetele tarii si din Bucuresti, prezinta oferta lor persoanelor si firmelor interesate, aduce mai multa vizibilitate firmei tale de amenajari exterioare, promoveaza serviciile de amenajari exterioare intr-un mod revolutionar. Alatura-te cu oferta de amenajari exterioare chiar acum:

 • Colaborare Amenajari Exterioare Romania – 1000 lei/an
 • Colaborare Amenajari Exterioare Bucuresti – 500 lei/an
 • Colaborare Amenajari Exterioare Ilfov – 400 lei/an
 • Colaborare Amenajari Exterioare Provincie – 300 lei/an

In functie de abonamentul ales, beneficiezi de promovarea ofertelor tale de amenajari exterioare in zona specificata, pe o perioada de 1 an de zile. Toate cererile de oferta pentru amenajari exterioare din zona aleasa iti vor sosi in mod automat. Mai mult, toate abonamentele beneficiaza de promovare puternica in social media ceea ce va duce la o crestere a vizibilitatii si autoritatii afacerii tale in domeniul amenajarilor exterioare. Click aici pentru inscriere ca partener.


Colaborare Echipamente Casa Gradina

CaseGradini.com colaboreaza cu firme ce livreaza echipamente pentru casa si gradina (importatori, producatori, comercianti, distribuitori – scule, unelte, aparate, uz casnic, gradina, ventilatie, incalzire, smart home, diverse) din toate judetele tarii si din Bucuresti, prezinta oferta lor persoanelor si firmelor interesate, aduce mai multa vizibilitate firmei tale de echipamente pentru casa si gradina, promoveaza produsele firmei tale de echipamente pentru casa si gradina intr-un mod revolutionar. Alatura-te cu oferta de echipamente pentru casa si gradina chiar acum:

 • Colaborare Firme Echipamente Casa Gradina Romania – 2000 lei/an
 • Colaborare Firme Echipamente Casa Gradina Bucuresti – 1000 lei/an
 • Colaborare Firme Echipamente Casa Gradina Ilfov – 500 lei/an
 • Colaborare Firme Echipamente Casa Gradina Provincie – 500 lei/an

In functie de abonamentul ales, beneficiezi de promovarea produselor tale in zona specificata, pe o perioada de 1 an de zile. Toate cererile de oferta pentru echipamente casa si gradina din zona aleasa iti vor sosi in mod automat. Mai mult, toate abonamentele beneficiaza de promovare puternica in social media ceea ce va duce la o crestere a vizibilitatii si autoritatii afacerii tale in domeniul echipamentelor pentru casa si gradina. Click aici pentru inscriere ca partener.


Colaborare Mobila Casa Gradina

CaseGradini.com colaboreaza cu firme ce livreaza mobilier si accesorii pentru casa si gradina (importatori, producatori, comercianti, distribuitori de mobilier si accesorii) din toate judetele tarii si din Bucuresti, prezinta oferta lor persoanelor si firmelor interesate, aduce mai multa vizibilitate firmei tale de mobila si accesorii pentru casa si gradina, promoveaza produsele firmei tale de mobila si accesorii pentru casa si gradina intr-un mod revolutionar. Alatura-te cu oferta de mobila si accesorii pentru casa si gradina chiar acum:

 • Colaborare Firme Mobila si Accesorii Casa Gradina Romania – 2000 lei/an
 • Colaborare Firme Mobila si Accesorii Casa Gradina Bucuresti – 1000 lei/an
 • Colaborare Firme Mobila si Accesorii Casa Gradina Ilfov – 500 lei/an
 • Colaborare Firme Mobila si Accesorii Casa Gradina Provincie – 500 lei/an

In functie de abonamentul ales, beneficiezi de promovarea produselor tale in zona specificata, pe o perioada de 1 an de zile. Toate cererile de oferta de mobila si accesorii pentru casa si gradina din zona aleasa iti vor sosi in mod automat. Mai mult, toate abonamentele beneficiaza de promovare puternica in social media ceea ce va duce la o crestere a vizibilitatii si autoritatii afacerii tale in domeniul mobila si accesorii pentru casa si gradina. Click aici pentru inscriere ca partener.


Serviciile de marketing online sunt oferite de SEO Marketing Solutions, agentie de marketing cu experienta in domeniul promovarii produselor si serviciilor pentru casa si gradina.

Toate preturile sunt finale, se emite factura fiscala, plata in avans pentru minim 1 an de zile.

La cerere putem realiza un plan de marketing, servicii de gazduire web, realizare web site, magazin online, inregistrare domenii, etc.

Va stam la dispozitie permanent prin e-mail la adresa office@casegradini.com